Heey! 

 

Welkom op www.featherbag..nl! 

Ik ben Lisanne, 21 septembers jong en de trotse ondernemer achter FeatherBag! FeatherBag begon als een opdracht voor mijn studie Kunst en Economie aan de HKU. (waar ik inmiddels alumnus van ben ;)). Het originele idee was de FeatherBag als ecologisch en fairtrade handbedrukte canvas tas. 

Dat ik het hierboven heb over het "orginele idee" is niet voor niks. FeatherBag heeft, sinds het begon op 1 april 2016, veel veranderingen meegemaakt. Het is, net als ik als ondernemer, gegroeid. Uit mijn eindeloze gedachtenspinsels kwam namelijk het idee voor de plantentas! Ik vond al die saaie plantenpotjes nooit écht leuk en ik had inmiddels van mijn kamer een tuincentrum vol met cactussen gemaakt. Dat kleine idee werd door mijn grote enthousiasme (en natuurlijk door het enthousiasme van alle lieve mensen om mij heen) hét product van FeatherBag! 

Natuurlijk heb ik daarnaast ook nog de gewone tassen waar het allemaal mee begon. Ze zijn nu zelfs helemaal door mij, op mijn zolderkamertje, gemaakt en voorzien van een echt FeatherBag labeltje ;). 

Kijk lekker zelf even rond en ik hoop dat jij net zo blij wordt van al het leuks als ik. Dan zie ik je bestelling graag tegemoet! 

Lieve groetjes, 

Lisanne

P.s. Ik word heel graag geinspireerd door van alles en nog wat. Dus heb je nog een tip voor hoe iets leuker of beter kan? Stuur me gerust een mailtje of neem contact met me op via het contactformulier. 

P.s.s. Ben jij die super leuke ondernemer die met mij samen wil werken? Stuur me snel een mailtje zodat we kennis kunnen maken!   

 

 

Bedrijfsgegevens: 

KVK-nummer: 65722280

BTW-nummer: 231248568B01

E-mailadress: info@featherbag.nl

Adres (dit is geen bezoekadres): Mahoniehout 14, 3991 MM Houten 

Telefoonnummer: 06-83381381

© 2016 - 2020 FeatherBag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel